Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Rinkka pakattuna – paino nousi

Rinkka on nyt pakattuna ja suunnitelma selvä. Heinäkuun alussa tarjoan teille selostuksen ja kuvia reissultani.

Rinkan paino nousi hieman suunniteltua painavammaksi – painoa tulee olemaan noin 12-13 kiloa. Extraa tekee 800 g juhannusjuomat, uusin kokeiluni – mukavuutta tuova termospullo 300 g ja mahdollisesti hieman yliammuttu ruokavarasto.

Hankin 0,35 litran termoksen, jotta voin aamulla keittää sinne valmiiksi kuuman veden. Nälän yllättäessä päivällä, kippaan tämän veden BB retkimuonapussiin, ja pian ateria on valmis ilman keittimen kanssa pelaamista. Näin ei tarvitse miettiä keittelypaikkaa, vesipistettä, tuulisuojaa tai muita keittelyyn liittyviä asioita. Tupa-alueella jopa koko kaasukeittimen ja -pullon tarpeellisuus on kyseenalainen tällä järjestelyllä.

Ruokaa varasin seuraavasti:

7 kpl BB retkiaterioita, 7 kpl Knorr pasta-aterioita, 800 g kuivattua jauhelihaa, 300 g spagettia, 30 kpl hapankorppuja, 600 g metwurstia, 450 g juustoa ja 200 g voita. Herkutteluun on kaksi pötkylää dominoita. Näillä ei pitäisi nälän tulla ihan heti. Leivän järkevyys mietityttää, koska se vie turkasen paljon tilaa rinkassa, vaikka hapankorppu on tuhdeimmasta päästä.

Advertisement

One response to “Rinkka pakattuna – paino nousi

  1. -maria- 22.6.2012 12.13

    Ihan mukava painohan tuo edelleen on.

    Minäkin olen vakavasti miettinyt leivän jättämistä kokonaan pois. Voisi jättää leivänpäällisetkin sitten myös, ja korvata niitä esim. metvurstipatukoilla yms. Ja öljyä ruoanlaittoon.

    Toivotan hyvää reissua!

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: