Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Viime reissun varusteista

Muutama sana viime reissun varusteista.

Mukana oli uusi keitin ja kattila, joista kirjoitin jo aikaisemmin. Ne toimivat mainiosti. Primuksen TiTech on pinnoitteen puolesta ok putsattava ja keitinkin oli tarpeeksi nopea.

Puhelimen vara-laturia en päässyt testaamaan, sillä minulla hölmöllä on DNA:n liittymä, jolla ei tee Lapissa mitään ja puhelin oli kiinni. Nimittäin yleensä löytyy Soneran ja joskus myös Elisan kentät, mutta DNA toimii esim. UKK:ssa vain aivan korkeimmilla paikoilla. Esimerkiksi puiston reunaa sivuava 420 metrin korkeus on liian vähän, mutta halvalla ei saa hyvää.

Sadeasuna oli tämä uusi Marmot Precip -hankinta. Katsoin ennen lähtöä säätiedotuksen, ja puku viettikin vaellusviikon auton takakontissa Saariselällä. Päätös oli oikea, sillä pisaraakaan vettä ei tullut koko aikana.

Kannoin tavarat Jam2:ssa, joka nyt osoittautui taas kerran epämukavaksi. Tämä oli kolmas viikon reissu tällä repulla, ja otti ikävästi olkapäihin. Ospreyn hieman painavampi rinkka on selvästi parempi kantaa. Jam2:n ongelma on, että pakattaessa se hyvin täyteen, yläosa kääntyy taaksepäin ja olkapäille tulee ylimääräinen veto. Se vaatisi samanlaiset remmit, joita rinkoissa käytetään viilekkeiden yläosan ja rinkan rungon välissä.

Ensimmäistä kertaa mukana oli myös Fjällrävenin G-1000 housut. Rypesin kunnolla yhdessä kahlauksessa ja housut kuivuivat todella nopeasti.

Harrastus jatkuu, tilasin juuri lentoliput Islantiin…

 

Advertisement

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: