Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Pakkaamista

Taas kerran Lappi kutsuu mutta syystä tai toisesta en ole vielä pakannut rinkkaa. Muutama ajatus sille on kuitenkin uhrattu. Kantavat ideat on valokuvaus, kevyt varustus kuitenkin ulkona yöpymistä ajatellen ja ruskan jälkeinen harmaus.

Kengät on suutaroitu Islannin koettelemusten jälkeen. Meindlit näemmä vaativat vähän lankaa ja neulaa aina 500 km välein. Lisäksi ostin uudet pohjalliset, eli Jalaksen FX2-mallit. Saa nähdä uusiutuuko jalkavaiva näillä, sillä en ole ehtiny juurikaan sisäänajamaan uusia pohjia. Edellisissä oli ongelma kantapään kipeytyminen, pohjallinen painoi jollain tavalla liikaa yhdestä kohdasta. Juttelin lääkärin kanssa asiasta, ja hänkään ei suoralta kädeltä osannut sanoa mikä vaivan tarkalleen jalan sisällä aiheuttaa. No, kokeillaan.

Ajattelin myös kokeilla rinkassa kannettavaa juomarakkoa täytettynä urheilujuomalla. Idea on kokeilla, tuoko se päivämatkoihin lisää pituutta.

Muutamien viikkojen kuluttua, jos kaikki menee putkeen, julkaisen kasan reissukuvia jostain päin Lappia.

Advertisement

One response to “Pakkaamista

  1. Marika 12.9.2013 7.40

    Mä taas ajattelin kokeilla reissua ilman juomapussia. 😀 Otin kamelin mukaan reissuihin muutamia vuosia sitten. Sen kanssa kävellessä on mukavaa se, että vettä voi kävellessä hörppästä aina kun siltä tuntuu, eikä veden takia tarvitse pysähdellä. Jos vettä ei ole jatkuvasti saatavilla, unohdan helposti juomisen kokonaan. Mulla se on nopeuttanut kävelyä kun juomankaivelupysähdykset jää pois.. Miinuksena sitten se, että pussi on aina jossain rinkan onkaloissa ja sen täyttäminen kesken matkan on vaivalloista, jolloin pussukka tulee aamulla täytettyä kokonaan ja kannettua sitten alkuun 2kg vettä mukana. En tiedä onko se ollenkaan tarpeellista, mutten jaksa jatkuvaa välppäämistä. Urheilujuomaa olen jostain syystä päätynyt juomaan leirissä päivän päätteeksi. En tiedä onko se järkevää, mutta näin on tullut tehtyä.

    Uusi reppu on tulossa, ja siinä pitäisi olla joku kätevä tasku juomapullolle. Vaatii kyllä keskittymistä pakata rinkka jotenkin uudella tavalla..

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: