Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Vaellusrikasta vuotta 2014

Vuosi on vaihtunut ja vuodelle 2014 onkin muutama suunnitelma jo olemassa. Kuten viime keväänä, tänäkin vuonna aion Lappiin heti kun lumet lähtee. Jos kelit pysyvät näin lämpöisinä, voi se tapahtua jopa toukokuun alussakin? Viime vuonnahan olin Saariselällä toukokuun lopussa, ja jo silloin siellä oli sääskejä.

Myöhemmin on tarkoitus suunnata vihdoinkin Norjaan Jotunheimeniin. Muuten suunnitelmat ovat vielä hieman auki. Toki ehkä Käsivarressa pitäisi käydä tekemässä reissu, kun edellisestä on jo muutama vuosi.

Mitäs te lukijat olette aikoneet?

Advertisement

4 responses to “Vaellusrikasta vuotta 2014

 1. Marika 1.1.2014 19.05

  Oi Jotunheimen! Se on kiva. Olen käynyt kesällä ja talvella.

  Mä voisin tehdä perinteisiä (tylsiä) juttuja mutta yksin: Nikkaluokta-Abisko, Hetta-Pallas. Molemmissa oon pyörähtänyt ja syystä jos toisesta muuttanut suunnitelmia kesken kaiken. Molemmat kaivelee vielä. Sitten voisin mennä Jotunheimeniin uudestaan kesällä, ehkä jonnekin lämpimään etsimään kivoja via ferrata -kokemuksia, sitten jonnekin keväthangille ja.. Lista on loputon.

 2. Kalle Kairankiertaja 5.1.2014 9.35

  Blogissani olen itsekin arvioinut alkaneen vuoden suunnitelmia, tämän hetken kevätvaelluksen suunnitelmat vievät välituntureiden kautta käsivarren itäreunalle ja vähän norjan puolelle. Länsipuolen jatkotutkimukset jäävät odottamaan tulevaisuuteen.
  http://timokokairankiertaja.blogspot.fi/2014/01/vuosi-vanha-vaipui-hautaan.html

 3. Rami 5.1.2014 19.49

  Hirvittävästi olen tehnyt erilaisia suunnitelmia tälle vuodelle pohjoisen vaelluksia varten, mutta ei taida aika riittää kuin yhteen reissuun. Itäkaira, Käsivarsi tai Sarek ovat pyörineet paperilla ja alustavia suunnitelmia olen lähtenyt niihin tutkimaan, mutta taitaa vielä tänä vuonna tuo Käsivarsi viedä voiton.

  Viime vuonna Juhannuksena olin Haltia huiputtamassa ja kovasti tekisi mieli lähteä uudelleen laajemmalti aluetta tutkimaan, lähinnä Valtijoen varsi sekä Porojärven eteläpuoli.

  Sittenhän sitä voisi jättää Itäkairan loppukesään, jos vain aikaa löytyy. Ja 2015 Sarekkiin.

 4. Petteri 4.2.2014 12.40

  Kovasti olen karttaan piirrellyt viivaa Njurgalahdelta etelään, kultamaiden kautta pohjoiseen ja halki Muotkatunturien. Matkaan ajattelin lähteä heti kesäkuun alusta riippuen olosuhteista, voi siirtyä tarvittaessa viikolla eteenpäin.
  Syksyllä jos kulkisi Kevon läpi ja toiseen suuntaan halki Paistunturien, ja jos vielä on virtaa niin ehkä Vätsäriin viikoksi, Pöyrisjärvikin voisi olla mahdollinen…
  Ja nämä vuorotteluvapaan turvin mitä tosin ei ole vielä paperille pistetty, alustavasti sovittu.

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: