Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Kahvit tyrskähti suusta!

Posti toi minulle ja varmaan monelle muullekin Partioaitan 365 -lehden, jossa on artikkeleita ja toki sitten myös rojut hintoineen.

Kahvit lensi suusta siinä vaiheessa, kun havaitsin Haltin laavun ilmoituksen.

DSC_0279

Siis mitä h*lvettiä? Ensinnäkin tuo maksaa lähes kolme kertaa enemmän (159,95) kuin Erätukun laavu (59,90), mutta sitten vielä salkosarja pitää ostaa erikseen kolmella kympillä. Onko tuo valmistettu kullasta vai mistä, kun tuskin ET:kään myy omaansa tappiolla. Siis 190 euroa tuommoisesta laavusta, ensimmäinen autoni maksoi vähemmän ja se ei ollut neuvostoaikaan vaan sen jälkeen.

Ja Haltin laatukin kun on moneen kertaan todettu aasialaiseksi bulkiksi, niin kuka ihme näitä edes ostaa, tällä hinnalla?

No onhan noissa pieni kosmeettinen ero, Erätukun mallissa on lippa, kun tässä Haltin mallissa on suljettava etuseinä. Se etuseinä tosin on tämmöisessä yksikerrosmallissa käyttökelvoton, koska etuseinä suljettuna tämmöisestä tulee uima-allas kylmän yön aikana. Eli silloin, kun sitä seinää tarvittaisiin.

Erätukun sivulla lukee muuten painona edelleen 3,1 kg, vaikka olen sinne jo muutaman kerran pistänyt palautetta, että se paino kannattaisi korjata oikeaksi, eli 2,2 kiloksi. Se voisi lisätä myyntiä, mutta myynnin lisäys ei heitä näemmä kiinnosta.

Yhtä pöljää markkinointia molemmissa firmoissa. Sitten ihmetellään, miksi väki tilaa rojunsa ulkomailta. Itsessä ei tietenkään ole vikaa. Joko hinta on pielessä, tai speksejä ei viitsitä edes korjata. Masentaa.

Advertisement

2 responses to “Kahvit tyrskähti suusta!

  1. Satunnainen haahuilija 16.4.2014 11.51

    Ei tosiaan kiinnosta Haltin laavun ostaminen noilla hinnoilla. Jos yksinkertaista majoitetta etsii, niin Biltemasta saa 17 eurolla puolitoistakiloisen kupoliteltan – Haltin laavun hinnalla niitä ostaa yksitoista (11) kappaletta.

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: