Sokosti

Jokainen gramma on liikaa

Vaellusnetin tulevaisuudesta, osa 2

Kirjoitin joku aika sitten täällä Vaellusnetin tulevaisuudesta, ja sen jälkeen osa palstasta avautui luettavaksi yleisölle. Kuitenkin vain osa. Esimerkiksi tänään käsitellyistä aiheista Muotkan reiteistä olevaa ketjua voi lukea rekisteröitymättä tai kirjautumatta, mutta Viking-saappaiden myynti-ilmoitus ja Kämpän historia -ketjut vaativat tunnukset. Loogista? – ei minusta.

Näin tänään tuttavaani, joka on aika ajoin kirjoitellut palstalle. Hän oli kokeillut tunnuksiaan, mutta ei enää päässyt sisälle edes lukemaan palstaa. Mitään sopimatonta hän on tuskin kirjoittanut, mutta tunnukset on laitettu lukkoon mielivaltaisesti. Aluksi suhtauduin epäileväisesti kirjoituksiin, että tiettyjä tunnuksia on lukittu – ajattelin että häiriköitä on syystäkin suljettu ulos. Tämänpäiväinen keskustelu toi kuitenkin ilmi, että tunnuksia tosiaan suljetaan miten sattuu.

Ovatkohan Vaellusnetin mainostajat tietoisia tästä sekoilusta, kovin hyvää kuvaa tämä ei toiminnasta anna. Valitettavasti. Palsta on kuitenkin yksi parhaista ja siellä on eniten tietoa asioista.

Toivotaan, että jatkossa lukitutkin tunnukset avataan ja palsta aukeaa jokaisella luettavaksi.

2 responses to “Vaellusnetin tulevaisuudesta, osa 2

  1. Leena Weckroth 30.6.2014 20.02

    Totta, tunnukseni on hävinnyt (saattaa kyllä johtua siitä, etten ole kirjoittanut foorumille vähään aikaan?). Uusia tunnuksia en voi tehdä, koska minulla on vain gmail osoite. En omista mitään maksullista osoitetta, koska minulla on ainoastaan saunalahden mobiilinetti johon ei kuulu ”oikeita” sähköpostitunnuksia. Pysyn siis poissa vaellusnetistä jatkossakin. Harmillista!

  2. Paluuviite:Kirjoitteluni Vaellusnettiin estetty | Sokosti

Lisää kommentti rinkkaan

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: